Mai multe informații privind procesul de plată

Dacă veți continua cu această comandă, paragrafele următoare conțin informații detaliate ce vor veni in ajutorul dumneavoastră din moment ce veți apăsa butonul comandă. Veți găsi deci întreg procesul ca fiind unul simplu și rapid. În cazul în care vă ajută, adăugăm mai jos mai multe informații. În același timp ne puteți contacta pentru a vă acorda mai mult ajutor. Nu trebuie să faceți o comandă pentru a crea un cont în cadrul site-ului notru, puteți deschide gratis un cont accesând următorul link: http://www.medability.ro/login/signup.php, astfel veți avea acces la ofertele viitoare.

Regula de aur privind plățile: Regula este să vă amintiți, în cazul în care doriți să plătiți la bancă sau numerar, că este esențial să menționați numărul facturii în formularul de plată pe care îl veți completa atunci când veți face plata. În caz contrar nu vom știi cine a făcut plata iar accesul la curs va fi întârziat până când vom clarifica acest lucru cu dumneavoastră prin intermediul serviciului de relații cu utilizatorii. Aceste informații vor fi explicate și în email-urile pe care le veți primi după ce veți finaliza comanda pe site (Aceste informații sunt irelevante în cazul unei plăți online cu cardul bancar).

 

Cursant nou sau cursant deja înregistrat?

Dacă nu aveți încă un cont deschis, atunci procesul de plată va crea unul pentru dumneavoastră. Vă rugăm să acordați atenție sporită în momentul în completării câmpului destinat CNP și să completați corect de fiecare dată atunci când vă va fi solicitat acest lucru pentru a vă asigura că nu vor apărea erori și veți obține acces instant la curs și la test.

Dacă doriți să achiziționați un curs pentru altcineva:

Dacă doriți să plătiți pentru ca altcineva să primescă acces la curs, și doriți ca factura să fie emisă pe numele dumneavoastră, contactați-ne pentru a putea cumpăra un voucher cadou pentru acea persoană.

Cum să plătiți:

Pentru a achiziționa un curs pentru dumneavoatră, apasați butonul 'comandă'.

Pentru a adăuga cursuri adiționale comenzii dumneavoastră, în așa fel încât să pătiți pentru mai multe cursuri în același timp făcând o singură plată, apăsați 'Continuă Cumpăraturile'.

Pentru a sterge un curs din comanda dumneavoastră, deselectați casuța de tip bifă din fața numelui cursului.

Dacă cineva v-a dăruit un Voucher cadou (care va fi unic pentru dumneavoatră), inserați-l în caseta specială. Procedați la fel și în cazul în care beneficiați de un 'Cupon de reduceri' (de exemplu cele primite in Newsletter-ele noastre sau în email-uri).

Nu uitați să apăsați butonul 'Recalculează' pentru a activa acest cadou sau cod promoțional imediat ce l-ați introdus: veți vedea prețul total care se va reduce in concordanță cu valoarea acetui cod. În cazul în care nu apăsați 'Recalculează', nu veți beneficia de reducere. Dacă există discount-uri generale, ce nu necesită un 'Cupon de reduceri' acestea vor fi aplicate oricum. Imediat ce ați ales cursul dorit, ați aplicat reducerile de care beneficiați și doriți să finalizați comanda, apăsați 'Lansează Comandă'.

În acest moment va trebui să completați un scurt formular pentru a vă identifica, apăsați 'Continuă', apoi va trebui să selectați Modalități de plată:

1.Către plata securizată (prin card online)

2.Plata prin transfer bancar

3.Plata numerar

Reduceri și discounturi:

Toate ofertele și discount-urile vizibile pe medability vor fi automat aplicate comenzii dumneavoastră. Excepție face situația în care vi s-a oferit un 'Voucher cadou' sau un 'Cupon de reduceri', caz în care va trebui să introduceți aceste informații atunci când va fi cazul și să apăsați 'Recalculează' pentru a aplica aceste reduceri la factura dumneavoastră finală.

TVA: toate prețurile includ TVA. Acesta va apărea și pe factura dumneavoastră - va fi trimisă prin email.

Codul CNP: Acreditarea noastră presupune limitări de acces la test în anumite condiții, astfel că suntem obligați să prevenim deschiderea mai multor conturi în numele unei singure persoane. Toate codurile CNP ce vor fi inserate incorect vor întârzia accesul dumneavoastră la curs, până în momentul în care un administrator va fi capabil să vă asiste personal.

Returnarea Banilor: Din momentul în care ați achiziționat un curs online nu vom putea să returnăm suma de bani și nici să anulăm achizișionarea. Toate achizițiile sunt supuse unor termene și condiții pe care le acceptați în momentul înregistrării și pe care le puteți citi aici.

Pentru a fi în concordanță cu regulamentul Colegiului, Medability acceptă un singur cont pentru fiecare utilizator. Sistemul va bloca automat deschiderea duplicaturilor pentru conturile existente până în momentul în care ne vom ocupa personal de acestea. Regulamentul CMR presupune restricții privind numărul de încercări de promovare ale testelor:

"Intervalul minim acceptat între două participări la programele de EMCD este de 30 zile; în cazul participării în aceeași perioadă la două programe de EMCD prin Internet, se iau în calcul creditele acordate pentru un singur program, cel cu mai multe credite."

Certificate: Dacă ați absolvit un test veți primi o copie a certificatului obținut prin email. De asemenea vom expedia (de obicei în 2 zile lucrătoare, timpul curent de expediere este afișat live pe prima pagină a site-ului nostru) certificatul printat și ștampilat ca confirmare a participării dumneavoastră la curs, Numărul de credite EMC obținute va fi menționat pe acest certificat.

Un exemplu de curs și test este disponibil pe prima pagină a site-ului nostru http://www.medability.ro. Acesta poate fi folositor în cazul în care doriți să vă formați o părere înainte de a face o plată.

Valabilitatea unui curs este de 6 luni. Vă rugăm să vă asigurați că veți susține și promova testul aferent în această perioadă!

Close