Skip Deschideţi contulSkip cursuri prenatale

cursuri prenatale

Skip Meniu principal

Detalii Proiect

Curs: Elemente de dermato-pediatrie

Realizarea unuia dintre cele mai edificatoare cursuri de educaţie medicală continuă în domeniul dermato-pediatriei s-a desfăşurat sub directa coordonare a Fundaţiei Romanian Angel Appeal care este, de altfel, primul furnizor de cursuri EMC online din România.


Ideea acestui proiect a pornit de la iniţiativa de a prezenta publicului de specialitate un set cuprinzător de cunoştinţe utile pentru practica medicală, începând de la terminologia de bază din domeniul dermato-pediatriei şi până la descrierea celor mai frecvente afecţiuni specifice împreună cu metodele de tratament corespunzătoare. Astfel s-a ajuns la forma finală a cursului "Elemente de dermato-pediatrie: particularităţi privind îngrijirile curente şi dermatozele frecvente", ce poate fi accesat gratuit din secţiunea "Cursuri" a site-ului www.medability.ro.


Realizarea proiectului a avut loc în parteneriat cu Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila", Bucureşti - Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. Dr. Matei Balş" . Sponsorul acestui proiect: NIVEA Baby.
Cursuri:
Skip Calendar

Calendar

Dum Lun Mar Mie Joi Vin Sam
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 Astazi luni, 20 noiembrie 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
Skip Statistică Certificate

Statistică Certificate

Numărul mediu de zile pentru trimiterea certificatelor:

287,8

Ce reprezintă acest număr?