Skip Deschideţi contulSkip cursuri prenatale

cursuri prenatale

Skip Meniu principal
Primele masuri in ancheta decesului jurnalistului Max Banus
A fost finalizată ancheta preliminară desfășurată de Ministerul Sănătății Publice la Serviciul de Ambulanță a Municipiului București in cazul decesului jurnalistului Max Bănuș.

Din analiza situației echipajelor și a solicitărilor aflate in așteptare la ora 18.48 in data de 6 februarie 2008, precum și din notele explicative ale personalului S.A.M.B a rezultat că existau 2 echipaje libere care puteau interveni in acel interval de timp la caz, unul in zona de nord și altul in zona de sud a Capitalei (zona N- București Noi-Chitila, zona Sud- Vitan-Barzești). Medicul coordonator a avut două opțiuni pentru rezolvarea cazului. Fără a avea o justificare medicală acesta a luat hotărarea de a trimite la caz echipajul din zona cea mai indepărtată.

Menționăm că, in acea zi, o ambulanță din parcul auto al S.A.M.B era scoasă din uz din cauza unui accident rutier, iar o alta a fost blocată mai multe ore la un caz in care o femeie amenința cu sinuciderea.

Ca urmare, pană la finalizarea anchetei interne a Comisiei de Disciplină a S.A.M.B. pe baza căreia se vor decide toate măsurile ce trebuie luate in acest caz, prima măsură este suspendarea de la coordonare a medicului coordonator dr. Mariana Deacu.

De asemenea, conform rezultatelor anchetei MSP echipajul ambulanței private a acționat in limita competenței fără a exista probleme deosebite la locul solicitării.
Skip Calendar

Calendar

Dum Lun Mar Mie Joi Vin Sam
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 Astazi marţi, 21 noiembrie 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
Skip Statistică Certificate

Statistică Certificate

Numărul mediu de zile pentru trimiterea certificatelor:

288,7

Ce reprezintă acest număr?