Skip Deschideţi contulSkip cursuri prenatale

cursuri prenatale

Skip Meniu principal
Aşa-numitele cazuri sociale au primit permisiunea să rămână internate în unităţile medicale
Printr-o nouă dispoziţie a Ministerului Sănătăţii, unităţile medicale vor permite aşa-numitelor cazuri sociale, respectiv cerşetorii şi alte persoane fără locuinţă, să rămână internate în perioada în care se menţine avertizarea de Cod Galben.

Într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii se arată că "Dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii a cerut astăzi în cadrul videoconferinţei cu comitetele judeţene pentru situaţii de urgenţă ca, în această perioadă de avertizare Cod Galben, Unităţile de Primiri Urgenţe şi Serviciile de Ambulanţă şi SMURD să trateze toate persoanlele care reprezintă cazurile sociale.
De asemenea, s-a recomandat ca aceste persoane să rămână internate în unităţile sanitare în perioada critică."

Serviciile de ambulanţă trebuie să raporteze imediat la Centrul pentru Situaţii de Urgenţă al MS toate cazurile la care nu se poate interveni din cauza drumurilor impracticabile pentru a fi luate măsuri în timp util.

De asemenea, toţi bolnavii care necesită dializă vor fi incluşi într-o bază de date pentru ca, în astfel de situaţii critice, aceştia să beneficieze cu prioritate de asistenţă medicală.
Skip Calendar

Calendar

Dum Lun Mar Mie Joi Vin Sam
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 Astazi luni, 20 noiembrie 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
Skip Statistică Certificate

Statistică Certificate

Numărul mediu de zile pentru trimiterea certificatelor:

287,8

Ce reprezintă acest număr?