Skip Deschideţi contulSkip cursuri prenatale

cursuri prenatale

Skip Meniu principal
Măsuri speciale pentru asistenţa de urgenţă în perioada sărbătorilor
Ambulanta SMURD - MedabilityMinisterul Sănătăţii a solicitat unităţilor medicale care asigură asistenţa de urgenţă să ia măsuri suplimentare în perioda sărbătorilor de iarnă. Subsecretarul de stat, Dr. Raed Arafat, a dispus verificarea stocurilor de medicamente şi materiale sanitare, precum şi buna funcţionare a aparatelor medicale de tip RMN sau computer tomograf.

De asemenea, reprezentantul Ministerului Sănătăţii a solicitat direcţiilor de sănătate publică să se asigure că maşinile pentru calamităţi şi dezastre sunt pregătite să intervină în orice moment, dat fiind faptul că elicopterele SMURD nu pot funcţiona pe timp de noapte.

O altă măsură solicitată responsabililor locali are în vedere organizarea corespunzătoare a serviciului de permanenţă, întrucât este de aşteptat ca numărul cazurilor care apelează la serviciile de ambulanţă şi la unităţile de primiri urgenţe să fie mult mai mare în perioada sărbătorilor.

În cursul zilei de azi, direcţiile de sănătate publică vor trebui să transmită către Miniserul Sănătăţii lista cu responsabilii care vor asigura coordonarea asistenţei medicale de urgenţă în această perioadă.
Skip Calendar

Calendar

Dum Lun Mar Mie Joi Vin Sam
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 Astazi vineri, 24 noiembrie 24 25
26 27 28 29 30   
Skip Statistică Certificate

Statistică Certificate

Numărul mediu de zile pentru trimiterea certificatelor:

291,3

Ce reprezintă acest număr?