Skip Deschideţi contulSkip cursuri prenatale

cursuri prenatale

Skip Meniu principal
Nouă din 10 persoane nu sunt conştiente de riscurile depunerilor de grăsime în jurul taliei
Grasime abdominala - MEDABILITYUn sondaj realizat pe un eşantion de 12.000 de europeni a arătat nouă din 10 persoane consideră că depunerile de grăsime din jurul taliei sunt mai degrabă o problemă de siluetă, decât o problemă medicală. Doar o zecime din eşantion s-a arătat îngrijorată de consecinţele medicale presupuse de acumularea de grăsime în jurul organelor interne.

Un raport al companiei GlaxoSmithKlaine a demonstrat că aşa-numita "grăsime viscerală" este direct legată de diabetul tip 2 şi de mai multe afecţiuni cardiace.

Pe de altă parte, sondajul a arătat că cei mai mulţi ar fi preocupaţi să slăbească, odată ce conştientizează riscurile medicale presupuse de acest tip de depuneri.


LONGITUDINAL - MEDABILITYSpecialiştii britanici care au realizat studiul consideră că circumferinţa taliei este un bun indicator al grăsimii viscerale şi al riscului faţă de anumite afecţiuni precum diabetul tip 2. Astfe, în opinia cercetătorilor expunerea la riscurile arătate are loc atunci când talia depăşeşte 80 cm, în cazul femeilor, sau 94 cm, în cazul bărbaţilor.

Totodată, cercetătorii au observat că atunci când organismul pierde în greutate, grăsimea viscerală este mai uşor transformată în energie, comparativ cu cea subcutanată.

Pe de altă parte, conform specialiştilor, este important să se asigure o scădere în greutate stabilă şi sustenabilă, nefiind recomandate dietele agresive.


TRANSVERSAL - MEDABILITY
Skip Calendar

Calendar

Dum Lun Mar Mie Joi Vin Sam
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 Astazi joi, 23 noiembrie 23 24 25
26 27 28 29 30   
Skip Statistică Certificate

Statistică Certificate

Numărul mediu de zile pentru trimiterea certificatelor:

290,8

Ce reprezintă acest număr?