Skip Deschideţi contulSkip cursuri prenatale

cursuri prenatale

Skip Meniu principal
Statul bagă în faliment trei sferturi din farmacii
farmacii-medability.jpgDatoriile caselor de asigurări de sănătate pentru medicamentele eliberate îi pune pe farmacişti în imposibilitatea de a-şi achita obligaţiile către furnizori. Patronatul farmaciştilor apreciază că aproape trei sferturi din cele şase mii de farmacii au dat faliment din punct de vedere contabil.

"Vorbim de trei sferturi din farmacii în stare de faliment din punct de vedere contabil. Chiar şi în Bucureşti au dispărut multe farmacii. Farmaciile nu mai au încotro: fie se închid, fie afacerea este vândută", a declarat pentru Mediafax, preşedintele Patronatului farmaciştilor, Ioana Cacoveanu.

Potrivit reprezentanţilor farmaciştilor, există situaţii în care medicamentele eliberate nu au mai fost achitate de către casele judeţene de asigurări de sănătate încă din luna iunie 2009.

Farmaciştii îşi pun ultima speranţă în discuţiile ce vor avea loc la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate în legătură cu noul contract cadru pentru anul 2010.

Vicepreşedintele Colegiului Farmaciştilor, Clara Popescu, a confirmat că în discuţiile de la CNAS, programate pentru ziua de vineri, vor aborda şi modul în care vor putea fi plătite datoriile către farmacii.

Întâlnirea a fost confirmată şi de către preşedintele CNAS, Lucian Duţă.
Skip Calendar

Calendar

Dum Lun Mar Mie Joi Vin Sam
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 Astazi marţi, 21 noiembrie 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
Skip Statistică Certificate

Statistică Certificate

Numărul mediu de zile pentru trimiterea certificatelor:

288,7

Ce reprezintă acest număr?