Skip Deschideţi contulSkip cursuri prenatale

cursuri prenatale

Skip Meniu principal
Sorin Oprescu vrea să preia toate spitalele bucureştene în administrarea Primăriei Capitalei
Sorin_Oprescu_Medability.jpgPrimarul general al Municipiului Bucureşti, doctorul Sorin Oprescu, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că va continua demersurile pentru preluarea în administrarea Primăriei Capitalei a celor 31 de unităţi din totalul de 49 de spitale bucureştene.

Cu această ocazie, doctorul Oprescu a acuzat atitudinea nepotrivită a guvernanţilor care lasă mereu sistemul de sănătate pe ultimul plan şi încearcă să prezinte corpul medical ca şi cum ar fi în luptă cu pacienţii şi cu societatea în general.

Totodată, Sorin Oprescu a prezentat câteva dintre realizările Primăriei Capitalei în legătură cu unităţile medicale pe care le are în administrare.

Cea mai importantă dintre aceste realizări a fost, în opinia primarului general, "acoperirea cheltuililor de bază pentru utilităţi, degrevând astfel spitalele de acest efort, în favoarea achiziţeiei de medicamente şi materiale sanitare".

De asemenea, pe lista realizărilor au fost menţionate lucrările de iginizare a unor spitale, precum şi amenajarea ambinetului în interiorul curţilor unităţilor spitaliceşti.

Skip Calendar

Calendar

Dum Lun Mar Mie Joi Vin Sam
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 Astazi marţi, 21 noiembrie 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
Skip Statistică Certificate

Statistică Certificate

Numărul mediu de zile pentru trimiterea certificatelor:

288,2

Ce reprezintă acest număr?