Skip Deschideţi contulSkip cursuri prenatale

cursuri prenatale

Skip Meniu principal
Institutul Cantacuzino va reîncepe activitatea în a doua parte a lunii aprilie
Institutul-Cantacuzino-Medability-cursuri-EMC.jpg23.02.2010
Conducerea Institutului de Cercetare-Dezvoltare Cantacuzino a anunţat, în cadrul întâlnirii de luni cu ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, că va reporni producţia vaccinului anti-gripal în a doua jumătate a lunii aprilie din acest an.

În cadrul discuţiilor cu Ministerul Sănătăţii, reprezentanţii Institutului Cantacuzino au prezentat un Plan de măsuri corective de remediere a neconformităţilor la liniile de producţie a vaccinurilor. Termenul de implementare a acestor măsuri este 15 aprilie, dată la care institutul intenţionează să repornească producţia de vaccinuri.

Printre măsurile vizate de conducerea institutului se numără o serie de lucrări la instalaţiile de apă şi aer şi o revizie a echipamentelor de monitorizare a aerului, apei şi temperaturii. De asemenea, se vor executa mici lucrări de infrastructură şi o serie de teste la cele două linii de producţie ale vaccinurilor anti-tuberculoză şi pandemic.

Reprezentanţii institutului speră ca prin aceste revizii să poată obţină autorizaţia de fabricaţie ce i-ar permite reluarea procesului de producţie a vaccinurilor. Agenţia Naţională a Medicamentului a dat asigurări că va elibera această autorizaţie, dacă institutul va aplica întocmai măsurile propuse în planul prezentat la Ministerul Sănătăţii.

Ministrul Cseke Attila a solicitat un raport săptămânal asupra lucrărilor executate pentru remedierea deficienţelor constatate la producătorul român de vaccinuri.
Skip Calendar

Calendar

Dum Lun Mar Mie Joi Vin Sam
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 Astazi luni, 20 noiembrie 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
Skip Statistică Certificate

Statistică Certificate

Numărul mediu de zile pentru trimiterea certificatelor:

287,8

Ce reprezintă acest număr?