cefalee-epidemiologie-medability.jpg Cefaleea la copii şi adolescenţi. Epidemiologie şi algoritm de diagnostic diferenţial.

Cod curs:CMR-CE
Credite CMR: 16

Cursul se adresează cu precădere:
- medicilor pediatri din ambulatoriu şi din spitalele care nu dispun de specialişti în neurologie pediatrică
- medicilor de familie (medici de medicină generală, medici pediatri), aceştia fiind primii care examinează copilul sau adolescentul cu cefalee
- medicilor rezidenţi şi specialişti în specialităţile medicină de familie, neurologie pediatrică, pediatrie, neurochirurgie.

După parcurgerea acestui modul, cursanţii vor fi capabili:
- să elaboreze un diagnostic diferenţial în cazul unui pacient cu cefalee, prin aplicarea unei anamneze şi a unui examen clinic obiectiv simplu
- să identifice din timp principalele deficienţe corelate cu afecţiuni organice,aprecieze corect diagnosticul diferenţial între cele trei forme principale care apar la copii şi adolescenţi, în cazurile la care se confirmă diagnosticul de cefalee primară
- să aleagă strategia de tratament adecvată, axându-se pe tratarea copilului cu cefalee şi nu pe tratarea cefaleei copilului.


Preţ online
€34
Preţ pentru plata la bancă
142 Ron

Plata online prin card bancar (PayPal)

Pentru a beneficia rapid de cursul dorit, vă recomandăm să utilizaţi plata online care vă va oferi accesul la materialul de studiu în doar câteva minute de la efectuarea plăţii. Mai mult, nu e necesar să vă deplasaţi la ghişeul bancar sau să vă modificaţi programul dvs. după orarul de lucru al băncii.

Procedura de plată este extrem de simplă şi durează mai puţin de cinci minute. Vă recomandăm să consultaţi instrucţiunile pentru plata prin Internet .

Menţionăm că plata online se va realiza prin sistemul PayPal - cel mai bine securizat şi cel mai popular sistem de plăţi online, din întreaga lume.

Plata prin ordin bancar

Pentru plata la bancă vă rugăm să consultaţi instrucţiunile pentru plata prin O.P.

Menţionăm că accesul la materialul de studiu va fi oferit după confirmarea transferului bancar din contul dvs., ceea ce presupune de regulă un interval de 1-2 zile lucrătoare. Dacă însă doriţi accesul mai rapid la cursul cumpărat, vă recomandăm să folosiţi cu încredere plata online.

Vă rugăm ca pe ordinul de plată, la secţiunea “detalii referitoare la plată”, să menţionaţi numele de utilizator folosit la autentificarea pe site-ul Medability precum şi codul cursului pentru care efectuaţi plata, în următorul format: [nume utilizator]+[cod curs]

Detalii pentru ordinul de plată

Referinţe: (exemplu) popion+CMR-CE
Numele furnizorului: S.C. COMPUTER BASED TRAINING EUROPE S.R.L.
Adresa fiscală: Şos. Mihai Bravu nr. 302, Bl. B13, Sc. B, Et. 1, Ap. 2, Sector 3, Bucureşti, cod poştal: 030322.
Codul fiscal: RO 18633447
Contul bancar: RO 04 INGB 0000 9999 0108 6463
Banca: ING ROMANIA
Ultima dată modificat: 26 ianuarie 2010, 03:53